Turistický region
Západné Slovensko, Bratislava a okolie, Južné Slovensko, Podunajská nížina, Bratislavský kraj, Slnečné Senecké jazerá
Našli jste chybu nebo nám chcete doporučit novou atrakci

Golfová hřiště (Bernolákovo, Malacky), Black & White resort

Poloha
Západné Slovensko, Bratislavský kraj, Senec, Bernolákovo
Oblíbené

Spojený resort Black and White vznikl v roce 2009 po dokončení 27-jamkového golfového areálu White Eurovalley Golf Park v Malackách jako přirozený důsledek spojení dvou golfových resortů v těsné blízkosti hlavního města Slovenska, Bratislavy a svým návštěvníkům nabízí celkem 55 grínu.

Golfové hřiště Golf and Country Clubu se nachází v nádherném parku s barokním zámečkem ve městě Bernolákovo a Golfový areál White Eurovalley Golf Park na Záhorí v atraktivním biotopu borových lesů a sněhobílé písků v Malackách. Hřiště jsou určeny pro všechny věkové kategorie. V nabídce jsou 4 hřiště různých úrovní, počínaje nejlehčím hřištěm Park, footgolfovým hřištěm Public, hřištěm White a konče sportovně nejnáročnějším hřištěm v Evropě, hřištěm Black River.

Zámeček, Theresia Chateau, který byl původně obydlen Marií Terezií, je po kompletní rekonstrukci v roce 2014 obrazem prvotřídního a luxusního golfového clubhouse, který poskytuje ty nejkvalitnější služby v golfovém segmentu.

V rámci resortu jsou poskytovány standardní služby klubový dům se sociálním zázemím, restaurace, komplexní služby půjčovny sportovních a golfových potřeb, Pro shop (prodej golfové výstroje), půjčovna motorových vozíků, tenisové kurty, snack bar s letní terasou i možnost ubytování. Golf academy pomáhá zažínajúcim golfistům seznámit se s golfovou etiketou, pravidly, technikou hry a základními informacemi o této hře. Výuka je orientována na samotnou přípravu ke hře na golfovém hřišti a klub poskytuje účastníkům i základní golfovou výbavu. Ceník.


Nejčastější otázky o atrakci Golfová hřiště (Bernolákovo, Malacky), Black & White resort

Uvedené vzdálenosti jsou měřeny vzdušnou čarou, skutečná délka cesty může být jiná.
které atrakce se nacházejí v blízkosti?
1
3