Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Turistický region
Vysoké Tatry, Nízke Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Chalupa - Ján Milan Liptovská Teplička

Oblíbené
Poloha Východné Slovensko, Prešovský kraj, Poprad, Liptovská Teplička
Počet zobrazení: 3963×
Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Turistický region
Vysoké Tatry, Nízke Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Menšia chalupa pod Kráľovou hoľou v Liptovskej Tepličke

O ZAŘÍZENÍ

Chalupa v rázovitej podhorskej obci Liptovská Teplička na severnom úpätí Nízkych Tatier. Jednoducho zariadená chata ponúka ubytovanie a súkromie ideálne pre rodiny s deťmi a menšie skupiny. Príjemné prostredie záhrady ponúka možnosť grilovania a výhodou je parkovanie v garáži. Internet na požiadanie.

 

Liptovská Teplička a jej okolie poskytuje celoročne bohaté možnosti nielen pre oddych, ale i pre aktívne vyžitie. V zime sú tu okrem možnosti pre zimnú turistiku aj výborné podmienky pre bežecké a zjazdové lyžovanie. V obci sa nachádza lyžiarske stredisko Ski Park Liptovská Teplička a ďalšie 4 lyžiarské strediská sú vo vzdialenosti cca do 20 km. Letná sezóna láka návštevníkov množstvom zaujímavostí a to či už sa jedná o turistiku, aquaparky, historické, alebo kultúrne pamiatky. V okolí sa nachádza množstvo značených turistických trás. Menej zdatní turisti môžu absolvovať náučný chodník Liptovská Teplička s miernym prevýšením, alebo návštevu neďalekej Važeckej jaskyne, a tí zdatnejší môžu vystúpiť napr. na Kráľovu hoľu.

UBYTOVÁNÍ

K dispozícii sú dve trojlôžkové izby, každá s možnosťou prístelky, kuchyňa s príslušenstvom (mikrovlnka, plynový varič), TV s videom, kúrenie drevom v klasickej peci, komora s chladničkou, kúpeľňa (sprchový kút, toaleta), veranda, záhradné posedenie s grilom. Celková kapacita ubytovania je maximálne 8 osôb.

POLOHA

Priamo v obci Liptovská Teplička, v blízkosti, len 400 m od lyžiarskeho vleku, 21 km od podtatranského mesta Poprad s nákupnými možnosťami a celoročne otvoreným aquaparkom a 28 km od známeho turistického a lyžiarskeho strediska Štrbské Pleso.

PŘÍSTUP

  • Vlastná doprava.
  • Verejná doprava. Autobusová zastávka je vzdialené do 400 m od ubytovania a priame autobusové spojenie premáva z Popradu alebo Svitu.

STRAVOVÁNÍ

Vlastné stravovanie v plne vybavenej kuchyni s chladničkou a komorou, možnosť grilovania v záhrade. V obci k dispozícii niekoľko reštauračných zariadení. Najbližšia reštaurácia sa nachádza 350 m, obchod s potravinami 300 m ubytovania.

TYPY POKOJŮ

  • Dve samostatné spálne s 3 posteľami (možnosť prístelky v každej izbe)

UŽITEČNÉ INFORMACE

OD CENTRA

300 m

OD LETIŠTĚ

21000 m

NEJBLIŽŠÍ VLAKOVÁ STANICE

9000 m

NEJBLIŽŠÍ AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA

400 m

NEJBLIŽŠÍ RESTAURACE

350 m

NEJBLIŽŠÍ POTRAVINY

200 m

VYBAVENÍ CHALUPA - JÁN MILAN LIPTOVSKÁ TEPLIČKA

Rezervujte si pobyt

 

Zpracováváme Vaši objednávku.Zpracováváme vaši otázku.
Prosíme Vás, nezavírejte prohlížeč. Může to trvat i 1 nebo 2 minuty.
Momentálně v ponuke nejsou žádní akcioví ponuky !

Nejčastější otázky o zařízení Chalupa - Ján Milan Liptovská Teplička

Uvedené vzdálenosti jsou měřeny vzdušnou čarou, skutečná délka cesty může být jiná.
které atrakce se nacházejí v blízkosti?
1
3