Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Turistický region
Vysoké Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Penzión Kalm Mengusovce

Oblíbené
Poloha Východné Slovensko, Prešovský kraj, Poprad, Mengusovce
Počet zobrazení: 4049×
Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Turistický region
Vysoké Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Moderné a pohodlné ubytovanie s fínskou saunou

O ZAŘÍZENÍ

Penzión v podtatranskej obci Mengusovce s dobrou dostupnosťou do Vysokých Tatier ponúka útulne a pohodlné ubytovanie. Dovolenkové dni si návštevníci penziónu môžu spestriť športovými aktivitami vo veľkej záhrade alebo posedením, či grilovaním v krytom altánku na čerstvom tatranskom vzduchu. V prípade nepriaznivého počasia vyplní voľné chvíle deťom aj dospelým biliard, šípky a rôzne kartové a spoločenské hry. K dispozícii je aj fínska sauna so sprchou a oddychovým priestorom a najmenších poteší detské ihrisko a pieskovisko. Súčasťou penziónu je aj samostatná miestnosť na uskladnenie bicyklov a lyží so sušičom na lyžiarky. Samozrejmosťou je pripojenie na bezdrôtový internet a kryté parkovanie priamo pri objekte.

 

Blízke Vysoké Tatry ponúkajú široké možnosti aktívneho oddychu v podobe vysokohorskej turistiky a cykloturistiky, lyžiarske strediská, kultúrne, historické a zábavné možnosti, k dispozícii tu sú wellnes centrá, vodné parky, fitness centrá, rôzne atrakcie a množstvo gastronomických služieb. Jedinečnosť polohy umožňuje návštevníkom nespočetné aktivity a trávenie voľného času v ktoromkoľvek ročnom období.

UBYTOVÁNÍ

Ubytovanie je poskytované v 3 dvoj- a 3 trojlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením a TV/SAT. Možný prenájom len celého penziónu a minimálne na 2 noci. Celková kapacita penziónu je 19 osôb (15 pevných lôžok + 4 prístelky).

POLOHA

V obci Mengusovce, len 13 km od podtatranského mesta Poprad s nákupnými možnosťami a celoročne otvoreným aquaparkom a Štrbského Plesa, a necelých 6 km od lyžiarskeho strediska v Lopušnej doline.

PŘÍSTUP

  • Vlastná doprava.
  • Verejná doprava. Autobusová zastávka je od penziónu vzdialená približne 400 m, vlaková stanica je v meste Poprad (14 km).

STRAVOVÁNÍ

K dispozícii kompletne vybavená kuchyňa (2 chladničky s mrazničkou, 2 sporáky s rúrami, umývačka riadu, mikrovlnka, hriankovač, varná kanvica a samostatná miestnosť na odkladanie potravín). Možnosť stravovania sa v blízkom okolí, v ktorom sa nachádza niekoľko reštaurácií.

TYPY POKOJŮ

  • Dvojlôžková izba
    Izby na prvom a druhom poschodí. Majú manželskú posteľ alebo poschodovú posteľ, vlastné sociálne zariadenie so sprchovacím kútom a toaletou a TV.
  • Trojlôžková izba
    Izby na prvom alebo druhom poschodí. Sú vybavené manželskou posteľou, samostatnou posteľou a pohovkou s možnosťou rozloženia pre 2 osoby, vlastným sociálnym zariadením so sprchovacím kútom a toaletou a TV.

UŽITEČNÉ INFORMACE

OD LETIŠTĚ

10000 m

OD SJEZDOVKY

5000 m

NEJBLIŽŠÍ VLAKOVÁ STANICE

14000 m

NEJBLIŽŠÍ AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA

400 m

NEJBLIŽŠÍ RESTAURACE

50 m

NEJBLIŽŠÍ POTRAVINY

10 m

VYBAVENÍ PENZIÓN KALM MENGUSOVCE


Rezervujte si pobyt

 

Zpracováváme Vaši objednávku.Zpracováváme vaši otázku.
Prosíme Vás, nezavírejte prohlížeč. Může to trvat i 1 nebo 2 minuty.
Momentálně v ponuke nejsou žádní akcioví ponuky !

Nejčastější otázky o zařízení Penzión Kalm Mengusovce

Uvedené vzdálenosti jsou měřeny vzdušnou čarou, skutečná délka cesty může být jiná.
které atrakce se nacházejí v blízkosti?
1
3