Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Vila Marie
Tatranské Zruby 7
062 01 Vysoké Tatry
Turistický region
Vysoké Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Vila Marie Tatranské Zruby

Oblíbené
Poloha Východné Slovensko, Prešovský kraj, Poprad, Vysoké Tatry
Počet zobrazení: 4111×
Kontaktujte přímo ubytovatele.
Navigovat do místa
Vila Marie
Tatranské Zruby 7
062 01 Vysoké Tatry
Turistický region
Vysoké Tatry, v Tatrách, Východné Slovensko, Prešovský kraj

Príjemne ubytovanie v rodinnej vile vo Vysokých Tatrách

O ZAŘÍZENÍ

Rodinný penzión v tichom prostredí obce Tatranské Zruby, ponúka ubytovanie rozdelené do dvoch samostatných častí s vlastnými vchodmi. K spoločým priestorom patrí poľovnícka jedáleň s výstavou ulovených trofejí a malá biliardová miestnosť s elektronickými šípkami. Príjemne posedieť a oddýchnuť si je možné v pekne upravenom areáli s terasou, grilovacím kútom, pieskoviskom a trampolínou. Zabaviť sa dá aj pri hre ruských kolkov. Samozrejmosťou je bezplatné WiFi pripojenie na internet a parkovanie priamo v areáli objektu. Ubytovaní hostia majú 15 % zľavu na vstup do aquaparku AquaCity Poprad. Ubytovanie a prostredie ideálne nielen pre rodiny s deťmi, ale aj pre seniorov, turistov, jednoducho pre všetkých aktívnych i pasívnych návštevníkov a milovníkov Tatier.

 

Vysoké Tatry i blízke okolie poskytujú návštevníkom bohaté možnosti výletov a aktívneho športového vyžitia v ktoromkoľvek ročnom období. Na svoje si tu zaručene prídu všetci nadšenci prírody, vysokohorských túr, lyžovania, milovníci histórie a kultúry, ale i aquaparkov a wellness. Pre odvážlivcov sú k dispozícií aj vyhliadkové lety z letiska Poprad alebo paragliding  (Lomnické sedlo - Skalnaté Pleso - Tatranská Lomnica). 

UBYTOVÁNÍ

Komfortné ubytovanie je rozdelené na dve časti so samostatnými vchodmi. Na prízemí sa nachádzajú 2 dvojlôžkové izby s TV a jedným spoločným sociálnym zariadením (kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou), kuchynkou a priamym vstupom na terasku so sedením, slnečníkom a grilom. V druhej časti, na zvýšenom prízemí, je jedna priestranná päťlôžková izba s TV, vlastnou kúpeľňou a toaletou, a na poschodí ďalšie 2 podkrovné izby (dvoj- a päťlôžková) s kúpelňou a WC. Izba na zvýšenom prízemí a izby na poschodí majú spoločnú kuchyňu a jedáleň so sedením. K dispozícii je aj detská postieľka a práčka. Celková kapacita ubytovania je 16 osôb/lôžok.

POLOHA

V tichej časti obce Tatranské Zruby, len 3 km od turistického centra Tatier, Starého Smokovca, a 16 km od podtatranského mesta Poprad s nákupnými možnosťami a celoročne otvoreným aquaparkom. Starý Smokovec je administratívnym centrom Vysokých Tatier, nachádzajú sa tu rôzne úrady, centrum Horskej služby, požičovne, obchody a gastro prevádzky.

PŘÍSTUP

  • Vlastná doprava.
  • Verejná doprava. Tatranská elektrická železnica sa nachádza len 300 m od objektu (premáva každú hodinu a to z Popradu do Starého Smokovca, Tatranskej Lomnice a na Štrbské Pleso).

STRAVOVÁNÍ

Na prípravu jedál slúžia v obidvoch samostatných častiach štandardne zariadené kuchynky. V prípade záujmu možnosť využiť stravovacie služby hotela Granit, ktorý sa nachádza cca 300 m od ubytovania.

TYPY POKOJŮ

  • 1x Apartmán s 2 spálňami / prízemie
    2x manželské lôžko, TV, terasa, súkromný vchod, sociálne zariadenie, kuchynský kút (elektrický sporák a rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, rýchlovarná kanvica, chladnička, jedálenské posedenie), priamy východ na terasku so sedením.
  • 1x päťlôžková izba / zvýšené prízemie
    TV, kúpeľňa s WC, kuchyňa a spoločná jedáleň na poschodí.
  • 1x päťlôžková izba, 1x dvojôžková izba / poschodie
    TV, kúpeľňa s WC, kuchyňa a spoločná jedáleň so zvýšeným prízemím.

UŽITEČNÉ INFORMACE

OD CENTRA

3000 m

NEJBLIŽŠÍ VLAKOVÁ STANICE

300 m

NEJBLIŽŠÍ RESTAURACE

300 m

VYBAVENÍ VILA MARIE TATRANSKÉ ZRUBY


Rezervujte si pobyt

 

Zpracováváme Vaši objednávku.Zpracováváme vaši otázku.
Prosíme Vás, nezavírejte prohlížeč. Může to trvat i 1 nebo 2 minuty.
Momentálně v ponuke nejsou žádní akcioví ponuky !

Nejčastější otázky o zařízení Vila Marie Tatranské Zruby

Uvedené vzdálenosti jsou měřeny vzdušnou čarou, skutečná délka cesty může být jiná.
které atrakce se nacházejí v blízkosti?
1
3